Neustadt til Lauenburg. Elbe Lubeck kanal og Trave.

Så kom masten af i Neustadt, imponerende havn med over 1400 pladser og 17 ansatte alene til at drifte havnen. Nordeuropas største private lystbådehavn. Imponerende stor, men ikke ligefrem charmerende. Masten kom dog fint af og byen er jo ret hyggelig, omend man helst skal have cykel for at komme derind.

Foran lå en Sunseeker ca 60 fod, som 5 mennesker var ved at klargøre til den nye ejer. Den kan vel bruge det samme i diesel på en time, som vi bruger på,det meste af et år, tankevækkende.

Der mangler ligesom noget

Neustadt til Travemünde

Da vi fik masten af tidligt undgik vi en rigtig ruller til Travemünde, og det vi fik var da rigeligt. Nu er vi så i sikkerhed for vind og bølger i Travefloden. Her i Travemünde er de desværre gået igang med at renovere den sydlige del af havnefronten, vi savner de små serveringer med billig mad, vin og øl.

Tanne spejder efter kanalerne og lidt roligere sejlads

Travemünde til Lübeck 7 juni.

Stille og rolig tur på et par timer. Flot landskab men også værfter, aktive havne med store lasteområder osv.

Lubeck med industri og tårnene

Vi kommer den rigtige vej, vej C, igennem Lubeck og beholder alle antenner på denne gang. Man sejler virkelig igennem byens parker og denne gang ender vi på den anden side i Lubecker motorsport club. Ganske hyggelig havn, men vi står godt fast i mudderet. Aftensmaden indtages på havnen hyggelige restaurant.

Sejlads igennem byens parker
Hygge med solide portioner til billig penge

I morgen søndag sejler vi så videre mod Lauenburg, hvis vi da ellers kan komme ud igen.

Lubeck mod Lauenburg, 9/6.

Ja vi kom da ud, men det tog tid at arbejde Smilla igennem slammet. Turen bød så på de første sluser, forholdsvis små og nemme på 2-4 M. Vi er jo også lidt rutinerede fra sidst?

Flot sejlads med en masse natur og mange fine campingpladser ned mod kanalen, der også bruges meget rekreativt.

Vi starter nede denne gang og løftes ca 2 M
Så er vi oppe og klar til at sejle videre
Godt med en currywurst i Lauenburg

One thought on “Neustadt til Lauenburg. Elbe Lubeck kanal og Trave.

  1. Kære søulke
    Herlige billeder, dejligt at I har undgået de værste vejrudfordringer og nu er i smult vande. Vi gad godt sætte tænderne i de lækre skaldyrsretter I har fortæret undervejs. Her bebuder de skybrud i aften, men det gjorde de også i nat så vi håber på sol i stedet.
    Fortsat god tur med kærlige hilsner fra Peter og Anna

Comments are closed.